Deadline Today! – 99 stories on making architectural competitions

 

Jelentkezesi hatarido ápr. 15-ig meghosszabbítva!

 

Wonderland – Platform for architecture varja mindazokat a nyertes epiteszeti palyazatokat, melyeknek törtenete van: sikersztori avagy buktatok sora miatt meg nem valosult tervek… A kiallitas arra a kerdesre keresi a valaszt: milyen szerepet töltenek be az epiteszeti palyazatok az európai épiteszirodak karrierjében?

 

2009. juniusaban a becsi Az_W termeiben nyilo kiallitas a tavaly novemberi Makettfesztival folytatasa, igy ezuttal is nyilt palyazati rendszer alapjan kerülnek kivalasztasra a kiallitas anyagai. Mindemellett a tavalyi Fesztival anyagából egy válogatás utazik Becsbe a Kortars Epiteszeti Központtal törteno együttmukodes reven.

 

Jelentkezni lehet a www.wonderland.cx weboldalrol letöltheto kerdoiv kitöltésével. A zsuri elsosorban a törtenetek, masodsorban az epiteszeti design alapjan valasztja ki a terveket!

Varjuk az izgalmas magyar sztorikat!

 

Csaba Timea es Silvia Forlati

Kuratorok

Wonderland Team

www.wonderland.cx

 

 Kortárs Építészeti Központ, Hungarian Contemporary Architecture Centre, Kortársz Építészet, Kortársz Építész, Kortársz Építészeti, Kortárs, Építész, Építészeti, Építészet, Hungarian, Contemporary, Architecture, Architectural, Architect, Center, Centre, kÉk